www.haszonline.hu
Céginfó Áruház Akciók Kapcsolat

A ROKAAT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t 1990-ben alapította két belföldi és egy külföldi magánszemély, elsősorban számítástechnika termékek értékesítésére, szervizelésére.
Az ÉLET azonban úgy hozta, hogy már az első évben kialakult egy másik, ugyan a számítástechnikától nem teljesen idegen üzletág: a mérlegtechnika. Kezdetben a mi cégünk is elsősorban No Name számítógépek összeszerelésével, értékesítésével továbbá alkatrészek eladásával, beépítésével foglalkozott.

A cég vezetősége már az alakuláskor célul tűzte ki, hogy a mind szélesebb igények kielégítésére lehetőleg minél több márkás számítógép-, nyomtató- és szoftver- forgalmazási jogát megszerezze, valamint a saját összeszerelésű gépeinek minőségét, megbízhatóságát folyamatosan javítsa.

A ROKAAT Kft. sikeres szakmai munkájának köszönhetően ma már a világ vezető számítástechnikai cégei közül a legjelentősebbek hivatalos viszonteladója.

Ezek közül a legfontosabbak:

  • COMPAQ számítogépek, hálózati elemek
  • IBM és HEWLETT PACKARD számítógépek
  • HEWLETT PACKARD nyomtatók és perifériák
  • CANON, EPSON, OKI és XEROX nyomtatók
  • MICROSOFT szoftverek

Az általunk összeszerelt számítógépek folyamatosan követik a piaci igényeket. Az összeszerelés előtti tesztelések valamint az alkatrész- és processzor-gyártókkal való jó együttműködésünk lehetővé tették, hogy a saját "gyártású" számítógépeinkre ma már minimum 1+2 év garanciát biztosítunk Kedves ÜGYFELEINKNEK!

A cég másik tevékenysége az iparban és kereskedelemben használatos (elsősorban elektronikus) mérlegek, egyedi igényeknek megfelelő mérlegek, komplett mérlegrendszerek és számítógépes mérlegprogramok értékesítése.

A ROKAAT Kft. látja el a legnagyobb - magyar tulajdonban lévő mérleggyártó cég, a METRISOFT Mérleggyártó Kft. budapesti képviseletét is. Mérleg kínálatunkban ma már szerepel az iparban és kereskedelemben használatos mérlegek teljes skálája.

Tartalom © 2021, Rokaat Kft.
Arculat & fejlesztés © 2021, Aisthesis